Més de 20 anys

assessorant als nostres clients

Serveis

‘’ Recomano professionalment a aquest Bufete. Els he contractat per temes professionals com personals i són destacables per la seva professionalitat i eficàcia. No acostumo a recomanar i en aquest cas ho faig sense dubtar-ho. ’’

— Detectives ASDA —

‘’ Seguretat, diligència, proximitat i qualitat són paraules  que descriuen l'entrega del professional que t'acompanya a l'encomanar un assumpte a ISG Servicios Jurídicos. Conjuntament, amb el tracte humà i atenció personalitzada al client ’’

— Joan Curell Garcia —

‘‘ A més d'excel·lent nivell professional, ISG Servicios Jurídicos ofereix un servei d'elevats estàndards orientats al servei i entrega al client. El seu enfocament és entendre les necessitats i objectius de les persones, la qual cosa li permet assistir-los de forma eficient, anticipant solucions i resultats ’’

— Martha Peralta —

URBANISME

Serveis de consultoria i assessoria, tant a particulars com a Administracions públiques, en relació amb els aspectes propis del dret urbanístic.

DRET ADMINISTRATIU

Assessoria i representació legal en assumptes de naturalesa administrativa, tant pel que fa a les relacions dels particulars i persones jurídiques enfront a la administració pública, com a la inversa.

Els nostres signes d’identitat són l’excel·lència, la plena dedicació i la personalització en el servei, és per això que hem apostat per l’especialització. Prestem els nostres serveis tant a empreses com a particulars, sempre oferint, això si, un servei basat en la qualitat, l’eficàcia i l’eficiència.

Som conscients que les necessitats de cada client són singulars i diferenciades, és per això que li garantim que farem tot allò que estigui a les nostres mans per oferir-li un servei tan adaptat a vostè com ens sigui possible.

ISG Servicios Jurídicos és un despatx d’advocats, dedicat a l’assessorament jurídic i l’assistència lletrada, especialitzat en Dret administratiu i Dret urbanístic dirigit per l’advocat Ignasi Subirachs Giner, avalat per una llarga trajectòria professional centrada en les especialitats de Dret públic que acabem d’esmentar.

La dilatada experiència del soci fundador d’ISG Servicios Jurídicos queda avalada per l’exercici de l’advocacia al costat de professionals de primera línia en diversos despatxos de reconegut prestigi com són:

  • Bufet Roca Puig

  • Bufet Roca Junyent

  • Bufet Subirachs Advocats Associats

  • Subirachs Advocats SLP

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin

© ISG Servicios Jurídicos. Tots els drets reservats

  |  

ISG Servicios Jurídicos 

Diputació, 279-283, 3º 8ª (08007) Barcelona

  |  

+34 934 671 257 

  |  

+34 934 671 257